Archiv článků

POSTUP PRACÍ V PROJEKTU (19)

Dokončujeme zemní úpravy kolem objektu A, propojili jsme dešťové svody do vsaků v zemi. Klempíři následně namontují finální svody. Okne se budou nakonec osazovat v úterý v příštím týdnu.  
Celý článek

POSTUP PRACÍ V PROJEKTU (17)

    Pokračují zemní a zásypové práce, úpravy tererénu, zemní výkopové práce pro objekt B. Více ve fotogalerii, kde vidíte průběžnou fotodokumentaci.
Celý článek

POSTUP PRACÍ V PROJEKTU (16)

V současné době probíhají zemní práce kolem apartmánového domu A, osazení čističky pro oba apartmánové domy.  Začínají výkopové práce na apartmánovém domu B. V příštím týdnu proběhne montáž oken a začnou interiérové práce. Více na fotkách v naší galerii.
Celý článek

POSTUP PRACÍ V PROJEKTU (15)

Střecha na objektu A je hotová, pokračují instalatérské práce v přípravě je elektroinstalace a čekáme na dodání oken. Aktualizované foto ve Fotogalerii.
Celý článek

POSTUP PRACÍ V PROJEKTU (14)

Střecha už je kompletně deskami zakrytá a příčky v druhém patře rostou ke střeše. Přijeďte se podívat jak stavíme, rádi Vám ukážeme jednotlivé volné apartmány.
Celý článek

POSTUP PRACÍ V PROJEKTU (13)

Stavíme bez přerušení, ve fotogalerii máte fotky z minulého týdne, dnes jsme začali podkládat desky, zítra uvidíte střechu již uzavřenou.
Celý článek

POSTUP PRACÍ V PROJEKTU (12)

O víkendu jsme dokončovali zednickými pracemi dozdíváním podél pozednic, aby se mohla začít pokládat střecha. Současně tesaři šroubují krovy.........Opět vše ve fotogalerii, sledujte naše webové stránky a celý průběh naší stavby.
Celý článek

POSTUP PRACÍ V PROJEKTU (11)

Jak vidíte na apartmánovém objektu A už máme osazené krovy, v nejbližších dnech nastoupí klempíři a pokrývači. Tím uzavřeme střechu a zedníci začnou zdít vnitřní příčky. Proto stále sledujte naší fotogalerii.
Celý článek